Български създатели на надежда в село Ламбух

Награждаване на българските създатели на надежда в село Ламбух

В тази публикация придружена с видео материал ще ви разкажем за двама изключителни български герои – Бай Вълчо, дългогодишния пчелар от село Ламбух и Бай Георги, бившият заместник-кмет на община Ивайловград. Техните усилия и преданост към своите селски общности са пример за непоколебима надежда и вдъхновение.

ВИДЕО МАТЕРИАЛ!

Бай Вълчо е посветил години наред на пчеларството и е станал символ на традиционното земеделие. С благородната му работа той не само запазва ценните пчели, но и допринася за по-доброто бъдеще на света около нас. Неговата страст към природата и пчелите е впечатляваща.

С другия герой – Бай Георги, имаме честта да срещнем човек с огромно усещане за общността. Като бивш заместник-кмет на община Ивайловград, той е усърдно работил за подобряване на условията в селските райони и за стимулиране на развитието на земеделието. Неговата преданост към обществото и неговите усилия са вдъхновение за всички нас да стремим към по-добър свят.

Тези двама герои, Бай Вълчо и Бай Георги, бяха наградени като Български създатели на надежда. Техните истории не само впечатляват, но и ни показват колко много можем да постигнем чрез предаността и ангажимента си. Нека техният пример бъде светло вдъхновение за всички нас да работим за по-добра общност и по-добър свят!

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *