HopeMakers.bg

Надеждата е заглавието на силата, двигателят на промяната и тайната на обновлението. Добави живот в живота!

Открий магията на надеждата и добави живот в живота, защото можеш!

„Създатели на надежда“ (HopeMakers.bg) е българска инициатива за почитане на благодетели, създатели на положителна промяна и разпространители на добротата и надеждата.


За България и от България да посадим добро във всяко кътче на този свят

Идеята ни е да помогнем на хората да се почувстват по най-добрия начин чрез завладяващо разказване на истински истории, които ще споделяме в текст, снимки и видеоклипове. Когато хората говорят за конфликти, отчаяние, песимизъм и негативизъм, ние говорим за надежда, правене на добро и положителна промяна.

Martin Gergov

Hope Maker

Името ми е Мартин Гергов и съм създателят на HopeMakers.bg. Информация за моята биография ще намерите в Уикипедия

HopeMakers.bg -YouTube

И има хиляди създатели на надежда във всеки град и село. Защото добротата е навсякъде, но има нужда някой да я постави под светлината във всяка страна. За България и от България нека посадим семе на доброто във всяко кътче на този свят.

Искате ли наистина да промените живота си и този на другите? Разгледайте HopeMakers.bg и в социалните ни канали. Открийте как можете да се включите в значими проекти, които имат трайно въздействие върху хората и общностите! Присъединете се към нас сега и бъдете част от движението, което променя живота към по-добър.

Гледайте тези невероятни видеа, за да се вдъхновите от истинските истории в HopeMakers.bg – платформа, която свързва хора, загубили надежда, с тези, които са си поставили за мисия да я върнат.

Hope Gallery

Можеш да превърнеш дори една прашинка в истинска звезда, само и единствено благодарение на… Любовта.

Дядо Мраз стихотворение
Фитнес мотивация
За Любовта с Александра Микова