За Любовта с Александра Микова

Веднъж в живота в точния момент повярвай в любовта

Веднъж в живота в точния момент, повярвай в любовта. И за да не пропуснеш момента – вярвай винаги. Това е цитат на който попаднахме в една творба на име „Metanoa de la Rose“ и силно ни грабна. Днес имаме нещо много важно за вас – интервю с Александра Микова – създателят на тази приказна творба!

ВИДЕО ИСТОРИЯ

В тази история ще откриете магията на любовта и ще разберете как да я приемате във вашето ежедневие. Споделяме с вас нейният неподправен опит и ценни наставления за любовта в живота й.

Запознахме се и с нейния приказен бранд, и се почерпихме с безценни съвети, които променят света към по-добро благодарение на своята страст и преданост към любовта. Не пропускайте този уникален видео разговор, който ще ви накара да повярвате в чудесата на любовта. Ако искате да научите повече за тайните на успеха и как да вярвате в любовта винаги, видеото по горе е за вас!

Не забравяйте да споделите и мнение в коментирате, както и да споделите видеото с вашите близки, защото всички заслужаваме да живеем с любов, но истинска.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *